KLUBBEN

Roskilde Cykle Ring  - en moderne cykelklub for børn, unge og voksne

RCR (Roskilde Cykle Ring) er en cykelklub for børn, unge og voksne, som ønsker at opleve glæden ved cykelsport gennem målrettet træning og deltagelse i cykelløb.

RCR har differentieret træning på alle niveauer, så du kan træne med os, hvad enten du er begynder- eller eliterytter, barn, ung eller voksen.

Glæde, passion og disciplin

RCR ønsker at skabe gunstige rammer for talentudvikling på tværs af alder, køn og cykelinteresse. Vi tager udgangspunkt i tre værdier: glæde, passion og disciplin.
Med andre ord: Vi træner, kører løb og arbejder hårdt for at nå vores mål.
Vi elsker at cykle, og har både kampånd og teamspirit. Men det skal være sjovt! Så vi husker at hygge os og grine sammen.

Her finder du os

RCR's klubhus, Helligkorsvej 5, 4000 Roskilde Vi holder til i det gamle klubhus på Helligkorsvej. Her ‘samler vi op’ inden træning og mødes til hyggelige klubaftener, hvor vi naturligvis snakker om cykelsport men også om alt mulig andet.

Roskilde Cykle Ring

Kildegården