mar 272014
 

Alle aktive licensryttere skal være opmærksom, at der i sæsonen 2014 tages en ny chip i brug.
Den gamle chip vil dog stadig virke indtil det indbyggede batteri løber tør for strøm.

Kontrol af gammel chip
For hvert enkelt løb skal der foretages kontrol af (gammel) chip.
Der vil til løb være en streg (ved indskrivning eller dommervogn), hvor man kan kontrollere om chippen virker (IKKE MÅLSTREGEN)! Hvis chippen ikke virker, vil man få instruks om, hvorledes man skal forholde sig.

Chips generelt.
Har du bestilt en ny chip via mail, så sendes denne med posten eller kan afhentes i dommervognen ved næste løb. Vil du gerne bestille en ny chip eller forny leje af en chip fra 2014 (er ikke med i licensafregning), så henvises til http://www.cyklingdanmark.dk/files/elementer/20140326-1134-69.pdf for bestilling og betaling af chip.

 

Rytteroplysninger.
Kontroller venligst dine oplysninger om chipnr, klub og fødselsdato på http://cyklingdanmark.dk/index.php?p=dcu/licensryttere.php. Hvis der er fejl, bedes du sende mail herom til dcu@dcu-cykling.dk Bemærk, at en rytter på 41, der stod i klasse C er flyttet til H40, da klasse C på landevej iht. reglerne er for ryttere i alderen 19-39. Kører du MTB løb og skal du i MTB køre anden klasse end den du fremgår med på licenslisten, så send en mail til henrik.kartin@dcu-cykling.dk med korrekt MTB klasse. Så vil det korrekte ”ekstra” nummer blive tilsendt.

 

feb 232014
 

Det er med stor glæde, at vi kan invitere alle i og omkring Roskilde CR til en spændende klubaften mandag den 3. marts kl. 19.00, hvor vi får besøg af Rune Larsen fra AimHigh. Rune Larsen, som blandt andet er træner for Jakob Fuglsang, kommer og holder et indlæg under overskriften – Træningsoptimering

Roskilde CR har fra 15. februar 2014 lavet en aftale med Rune Larsen, hvor Rune hjælper trænerstaben i RCR med optimering af styrke- og aldersrelateret træning i Roskilde CR.  

Vi glæder os til at se jer alle

Henrik Mielke

feb 132014
 

Til alle aktive seniormedlemmer i RCR:

I forbindelse med vores generelforsamling d. 25/2, afholder vi traditionen tro ryttermøde en time før selve generelforsamlingen. Her er der mulighed for at komme med input til træning, arrangementer eller ting man er tilfreds eller utilfreds med i forbindelse med klubben. Så hvis du går med nogle tanker om hvad der kan gøres, for at gøre senior-afdeling i RCR endnu bedre, så mød op kl. 19 ;-)

I forbindelse hermed skal vi også have valgt en ny rytterrepræsentant, da Kristian Olsen ikke genopstiller. Lars Lau har allerede meldt sit kandidatur, men stillingen er selvfølgelig også åben for andre, der måtte ønske at være med i bestyrelsesarbejdet i RCR.

feb 122014
 

Der afholdes indledningsløb for RCR- og inviterede klubber søndag d. 6. april 2014 på den sædvanlige rute i Lejre/Allerslev med første start kl. 10:00. Der vil være indskrivning fra kl. 9:00

Startgebyr for deltagende licensryttere er gratis og afholdes af de respektive klubber.

DCU dommervognen er tilstede, så der vil blive mulighed for at tjekke om licens chippen virker.
Der er blomsterpræmier til de 3 første i hvert felt.

Følgende klubber er inviteret: Greve, Ballerup, Køge, Rødovre, Hedehusene, Sydkysten, Holbæk og Ringsted

 

I år vil der både være en åben senior- og en åben børnemotionsklasse. Der vil være tidtagning med chip, og Licensryttere må IKKE deltage.

Startpenge pr. deltager er kr. 75,- for seniormotionsklassen og kr. 50,- for børnemotionsklassen. Denne pris dækker lån af chip (husk at aflevere den tilbage efter løbet). Der vil være præmier til de 3 hurtigste i seniormotionsklassen og lodtrækningspræmier i børnemotionsklassen.

Starttid senior: kl. 10.04, distancen er 5 omgange a 11 km. I alt 55 KM.

Starttid børn (9-16 år): kl. 10.10, distancen er 1 omgange a 11 km. I alt 11 KM.

Indskrivning starter kl. 09.00, så kom i god tid for at sikre dig en parkeringsplads og få chippen monteret ordentlig inden start. Husk at tage hensyn til andre ryttere, når du kommer og forlader cykelløbet.

Hos DGI og RCR tænker vi på de andre trafikanter og beboere i området – så husk at tage hensyn. Der må ikke smides affald på ruten. Der må ikke køres med tristyr, og alle skal bære en godkendt cykelhjelm.

Tilmelding til DGI Cykelmotionsløb: https://lapio.dgi.dk/event/2014-rcr-indledningsloeb

Der er et begrænset antal deltagere i hver klasse (75 stk.), og det tilrådes derfor at tilmelde sig hurtigst muligt. Der bliver IKKE mulighed for eftertilmelding på dagen. 

Der vil være kiosk og samaritter i målområdet.

Vi håber at se så mange som muligt, og glæder os til at afholde et spændende cykelløb for jer alle.

 

Link til Rutebeskrivelse

Indledningløb d. 6. april 2014

 

 

 

Starttid

Klasse

Distance

10:00

A, B, C, H40, Junior

6 omgange a’ 11 km. i alt 66 km.

10:02

U17, DJUN, D, DA, H50, H60

5 omgange a’ 11 km. i alt 55 km.

10:04

Motion, Senior

5 omgange a’ 11 km. i alt 55 km.

10:06

U15, U16P, DB

3 omgange a’ 11 km. i alt 33 km.

10:08

U13/U13P

2 omgange a’ 11 km. i alt 22 km.

10:10

U11/U11P, B&U Motion

1 omgange a’ 11 km. i alt 11 km.

feb 112014
 

Den traditionelle landevejsklassiker Stjerneløbet genopstår den 3. august 2014 i et samarbejde mellem DGI www.dgi.dk og Roskilde Cykle Ring. www.rcr.dk

 

Stjerneløb

Den eneste rigtige klassiker i Danmark genopstår, når det legendariske Stjerneløb i Roskilde løber af stablen den 3. august på initiativ af DGI og Roskilde Cykle Ring.

Siden Stjerneløbet blev kørt for sidste gang tilbage i 1997, har der i flere sammenhænge været tale om en relancering af den populære landevejsklassiker, som
hvert år trak stjerneryttere fra ind- og udland til start ved Stjerneløbet på Stændertorvet i Roskilde.

Det sker nu endda med en udvidelse af det oprindelige format med finalen i DGI Holdløb for motionister og et motionistløb.

I kan finde info på Facebook: https://www.facebook.com/stjerneloeb