OM RCR

 

Over stregen

 

Roskilde Cykle Ring – en klub med traditioner og visioner


RCR er moderne cykelklub med stolte traditioner. Klubben blev startet i 1932, og mange kendte ryttere er passeret igennem  på deres vej mod stjernerne.
Af den ældre generation kan nævnes Reno B. Olsen, Hans Henrik Ørsted samt Nicolai Bo Larsen, og netop i disse år høster vi frugterne af vores langsigtede talentpleje som leverandør af ryttere til et af Danmarks dominerende juniorhold,
Team Roskilde Junior.

Glæde, passion og disciplin

RCR ønsker at skabe gunstige rammer for talentudvikling på tværs af alder, køn og cykleinteresse. Vi tager udgangspunkt i tre værdier: glæde, passion og disciplin.
Med andre ord: Vi træner, kører løb og arbejder hårdt for at nå vores mål. Vi elsker at cykle, og har både kampånd og teamspirit. Men det skal være sjovt! Så vi husker at hygge os og grine sammen.

Her finder du os

Når vi ikke sidder på vores cykler, holder vi til i RCR’s klubhus på Helligkorsvej. Du altid velkommen til at kigge forbi til en snak om cykler og træning hver mandag fra 19 til 21, hvor vi har klubaften. Hvis du vil være sikker på, at der er en træner tilstede, så kontakt gerne os på forhånd.

Kontakt:

Formand
Henrik Mielke: Tlf: 46 40 72 22
hm@eogp.dk

Formand for Børn & Unge afd.
Henrik Mielke: Tlf: 46 40 72 22
hm@eogp.dk

Vores adresse er:
Roskilde Cykle Ring
Kildegården
Helligkorsvej 5
4000 Roskilde